مدیرکل تعزیرات حکومتی اردبیل پرده از رسیدگی به پرونده‌ای برداشت که در آن تعدادی از رانندگان اتوبوس‌های شهری اقدام به فروش غیرقانونی گازوئیل سهمیه‌ای می‌کردند.
کد خبر: ۳۶۱۹۰
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۷ 18 May 2015

حسین نجف‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اردبیل در پاسخ به سئوالی در مورد تخلف تعدادی از رانندگان شرکت اتوبوسرانی اردبیل و حومه اظهار کرد: این پرونده تخلفاتی سنگین، در تعزیرات حکومتی تشکیل شده به طوری که تعدادی از رانندگان 400 لیتر گازوئیل روزانه خود را که به نرخ یارانه‌ای می‌گرفتند در بازار آزاد و حتی در مرزهای این استان به فروش می‌رساندند و به جای استفاده در خودروها با هدف تسهیل عبور و مرور مردم آن را به شکل غیرقانونی می‌فروختند.

وی افزود: در این پرونده رانندگان متخلف گازوئیل را به قاچاقچیان سوخت عرضه می‌کردند تا سوختی که باید در خدمت مردم و سوار و پیاده کردن اقشار کم درآمد و مستضعف باشد به صورت کلان فروخته شده و از عواید آن رانندگان استفاده می‌کردند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی اردبیل گفت: ما با ورود به این پرونده 11 مورد تخلف را که رانندگان مرتکب شده بودند ثبت کرده و به ارزش 4 میلیارد ریال افراد خاطی را جریمه کردیم که احکام صادر شده و این پرونده در مرحله تجدید‌نظر است تا صدور حکم و اجرای آن قطعی شود.

نجف‌زاده بیان کرد: البته در این پرونده قصور و کوتاهی مسئولان نیز در نظارت شایسته نکردن بر عملکرد اتوبوس‌های شهری قابل تامل است که در این زمینه باید با خاطیان برخورد شود.

این مسئول ادامه داد: فروش آزاد گازوئیل یارانه‌ای نه تنها سودی به حال مردم نداشته بلکه تضییع حقوق آنها است.

قاچاقچیان برنج 9 میلیارد ریال جریمه شدند

مدیرکل تعزیرات حکومتی اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود به دیگر پرونده عمده رسیدگی شده در تعزیرات اشاره کرد و گفت: پرونده قاچاق برنج یکی از این پرونده‌ها بود که متخلفان آن 9 میلیارد ریال جریمه شدند.

نجف‌زاده با اشاره به پرونده قاچاق خودروهای خارجی بنز نیز تصریح کرد: این قاچاقچیان 70 میلیارد ریال جریمه شدند.

وی پرونده دیگر قابل طرح در تعزیرات را پرونده عرضه خارج از شبکه سوخت اعلام کرد و یادآور شد: در این پرونده نیز قاچاقچیان و سودجویان به یک میلیارد و 600 میلیون ریال جریمه محکوم شدند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی اردبیل به پرونده جالبی اشاره کرد و ادامه داد: در این پرونده صاحب دو دستگاه اتوبوس بین شهری فرسوده به مدت دو سال از مزایای سوخت این اتوبوس‌ها استفاده می‌کرده به طوری که حتی یکی از این کارت‌های سوخت را به عنوان اقساط مهریه همسرش در اختیار وی قرار داده بود تا از آن سوء استفاده شود.

نجف‌زاده افزود: در این پرونده نیز افراد خاطی بیش از 12 میلیارد و 350 میلیون ریال جریمه شدند.

این مسئول در پایان گفت‌وگوی خود با خبرنگار فارس در اردبیل پرونده دیگر رسیدگی شده در تعزیرات را پرونده احتکار آرد یکی از کارخانه‌های آردسازی اعلام کرد و گفت: در این پرونده نیز خاطیان به پرداخت 2 میلیارد و 400 میلیون ریال جریمه محکوم شدند.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار