بسته ویژه استانی تابناک گیلان؛
پایگاه تحلیلی خبری تابناک گیلان؛ از این پس سعی دارد جهت پوشش کامل وقایع مهم روز در استان گیلان، مجموعه ای از مهم ترین اتفاقات 24 ساعت گذشته را در یک بسته خبری به مخاطبان خود عرضه کند که این موارد شامل کلیه موضوعات سیاسی-اجتماعی-فرهنگی-ورزشی و اقتصادی خواهد شد.
کد خبر: ۹۰۲۸۶
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۱ 07 September 2015
پایگاه تحلیلی خبری تابناک گیلان؛ از این پس سعی دارد جهت پوشش کامل وقایع مهم روز در استان گیلان، مجموعه ای از مهم ترین اتفاقات 24 ساعت گذشته را در یک بسته خبری به مخاطبان خود عرضه کند که این موارد شامل کلیه موضوعات سیاسی-اجتماعی-فرهنگی-ورزشی و اقتصادی خواهد شد.

تا ۳ سال آینده باید فاتحه حیران را بخوانیم


نماینده مردم اردبیل،‌ نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: با این روند تخریبی در گردنه زیبای حیران باید طی سه سال آینده فاتحه سر زندگی آن را خواند تا برای همیشه زیبایی آن به ویرانی تبدیل شود.

به گزارش افکارخبر، منصور حقیقت‌پور عصر امروز در جلسه بررسی مشکلات تخریب گردنه حیران در اردبیل اظهار کرد: بنده بارها از وزارت کشور و راه و شهرسازی خواستم تا با مسئولیتی تام مدیریت گردنه حیران به استان اردبیل واگذار شود چرا که این گردنه و گذر از آن برای مردم استان اردبیل مهم و تأثیرگذار است در حالی که استان همجوار کمترین بهره را از این محور مواصلاتی دارد.

وی با بیان اینکه به هیچ وجه با برنامه و هدف‌گذاری مشخص سعی نشده تا زیبایی‌ها و اهمیت گردنه حیران و مدیریت مطلوب آن مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: اگر این مدیریت به شکل واقعی به استان اردبیل واگذار شود قطعاً اجازه نمی‌دهیم تا بیشتر از این منطقه زیبای حیران تخریب شود و هر روز شاهد برافراشته شدن ویلاها و آپارتمان‌ها برای عده‌ای از سودجویان نباشیم.

نماینده مردم اردبیل،‌ نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: ما در تلاش هستیم تا طرح واگذاری مدیریت کل مسیر حیران به استان اردبیل از سوی وزارت کشور و دیگر مسئولان امر مورد توجه و دقت نظر قرار گیرد چرا که ما این توانمندی را داریم تا در این عرصه بتوانیم مدیریتی شایسته‌تر از استان گیلان را در این عرصه داشته باشیم.

حقیقت‌پور با اشاره به تخریب‌های بسیار زیاد در عرصه طبیعی منطقه زیبای حیران که مسئولان گیلان مدعی مدیریت آن هستند، افزود: واقعاً جای تأسف دارد که علاوه بر ساخت‌ و سازهای نابجا مجوزهایی در این منطقه صادر شده تا برداشت معادن به شکل غیراصولی و فزاینده انجام شود که با این روند در کمتر از دو سه سال آینده باید فاتحه سر زندگی حیران را خواند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: امیدواریم با پیشنهادات، نامه‌نگاری‌ها و مذاکراتی که در حال انجام داریم مدیریت کل مسیر حیران به استان اردبیل واگذار شود تا همان طوریکه ما در حوزه راه و نیروهای امدادی خدمات کیفی‌تر و مطلوب‌تری را در این عرصه انجام می‌دهیم، بتوانیم در نگهداری و صیانت از این منطقه نیز تلاش جدی‌تر و بیشتری را داشته باشیم.

عضو مجمع نمایندگان استان اردبیل اضافه کرد: امیدواریم در یک فرآیند مطلوب عرصه مدیریتی منابع طبیعی و اراضی ملی مورد صیانت و نگهداری واقعی قرار گیرد تا تعرض و دست‌ درازی به آنها به حداقل برسد.

رتبه هفتم گیلان در ضریب نفوذ تلفن ثابت کشور

مدیرعامل شرکت مخابرات گیلان گفت: گیلان از لحاظ ضریب نفوذ تلفن ثابت در کشور رتبه هفتم را دارا است.

رضاخضردوست در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت داشت: ضریب نفوذ تلفن ثابت در گیلان 43/22 صدم درصد است که نرم کشوری 37/67 است.

وی گفت: ضریب نفوذ تلفن همراه در گیلان 90/18 صدم درصد است که نرم کشوری 80 درصد است و گیلان در این زمینه رتبه پنجم کشور را دارد.

مدیرعامل شرکت مخابرات گیلان با اشاره به اینکه امسال در سفر ریاست جمهوری 100 طرح با هزینه 200 میلیارد ریال افتتاح شده است، گفت: 199 طرح مخابراتی با 355 میلیارد ریال در گیلان آماده‌بهره برداری است.

به گزارش خبر گزاری تسنیم، گیلان یک میلیون و 114 مشترک تلفن ثابت و 2 میلیون و دویست هزار مشترک تلفن همراه دارد.


برخی مسئولان در زمین‌خواری‌های گردنه حیران شریک هستند

نماینده مردم رشت در مجلس گفت: برخی از مسئولان در تصاحب زمین‌های حیران و ساخت ویلا‌ها شریک هستند.

به گزارش ایلنا، غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در مراسم تجلیل از تعاونگران گیلان اظهار کرد: زمین‌خواری در منطقه حیران از سال ۸۲ آغاز شده و اکنون نزدیک به ۲۰۰ تا ۴۰۰ ویلا در این منطقه از استان وجود دارد.

وی با بیان اینکه اکنون تخلفات ‌آنقدر گسترش یافته است که به صورت یک رویه عادی درآمده و قبح زمین‌خواری در منطقه شکسته شده، تصریح کرد: برخی متخلفان، طلبکار و مدعی داشتن سند هستند و خود را مالک می‌دانند.

این نماینده با اشاره به اینکه متأسفانه در دولت‌های نهم و دهم، بیشترین تخلف در این منطقه انجام شد، گفت: اکنون هم به جای سیاسی کردن مسئله و اینکه چه مسئولانی یا در چه دولت‌هایی این اقدامات خلاف قانون را انجام داده‌اند، باید با هر کسی که تخلف کرده برخورد شود.

جعفرزاده تخریب همه ویلاهای غیرقانونی را خواست مردم منطقه «حیران» دانست و ادامه داد: باید با لودر همه ویلاهای غیرقانونی ساخته‌شده در منطقه را تخریب کنند و دشت را به طبیعت مردم منطقه بازگردانند، زیرا نظر مردم این است که اگر مسئولان در عزم خود برای برخورد با زمین‌خواری صادق هستند، ‌ تنها با این کار می‌توانند عزم خود را نشان بدهند، عزمی که اقتدار نظام در برخورد با تخلف‌ها را نیز نشان می‌دهد.

وی یادآور شد: در گذشته اگر چند گوسفند یک کشاورز یا دامدار به زمین‌های منطقه می‌رفت، با شکایت و پیگیری‌های بسیاری از سوی سازمان‌های مسئول مانند منابع طبیعی مواجه می‌شد، حالا مردم می‌پرسند که وقتی با مردم عادی آن طور سختگیری می‌شد، این ویلا‌ها چه‌طور ساخته شد؟

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار