کد خبر: ۲۹۳۴۴۳
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۷ 09 September 2016

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به این‌که تفکر سکولار بزرگ‌ترین خطر در تربیت نسل جوان به‌شمار می رود، گفت: اگر هوشیار نباشیم تفکر سکولار روز به روز در درون جامعه نفوذ می‌یابد و بر تربیت دینی اثر منفی و مخرب خواهد گذاشت.

 

 آیت‌الله سیداحمد میرعمادی، در نشست هم‌اندیشی ستاد همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش قطب ۳ کشور که در خرم‌آباد برگزار شد، در سخنانی آموزش و پرورش را محل فکر، خردورزی و عقل‌پروری برشمرد و با بیان اینکه همکاری آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه باید بر مبنای ترویج و اشاعه تعالیم قرآنی، اقامه نماز، پاسخگویی به شبهات دانش‌آموزان، گفتمان انقلابی، راهکارهای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی و انتقال اندیشه های ناب امام(ره) و مقام معظم رهبری باشد، افزود: این همکاری باید از مقوله نماز در مدارس فراتر رود و بر مبنای ترویج روش‌ها و عملکردها توسعه پیدا کند .

وی اضافه کرد: دشمن به‌دنبال این است که با ترویج فرهنگ سکولار در بین نسل نوجوان و جوان جامعه اهداف خود را که همان دین‌زدایی از جوامع اسلامی است را پیاده کند.

میرعمادی با تسلیت سالروز شهادت حضرت امام محمد باقر(ع) با بیان این‌که همکاری حوزه و آموزش و پرورش باید همکاری مستمر، کلیدی و اثرگذار باشد، افزود: یکی‌از عوامل مهم و اثرگذار در تربیت نسلی سالم و صالح، معنویت است و باید تلاش شود این معنویت از همان دوران کودکی و در سال‌های اولیه تحصیل در بین دانش‌آموزان نهادینه شود.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به این‌که معنویت سازنده و اثرگذار را تنها می‌توان در مکتب تشیع جستجو کرد، تصریح کرد: معنویتی که در مکتب تشیع وجود دارد در هیچ کجای هستی یافت نخواهد شد و می‌تواند انسان را به سرمنزل سعادت و هدایت رهنمون سازد.

امام جمعه خرم‌آباد با اشاره به این‌که معنویت، زمانی اثرگذار است که انسان مبلّغ برای ترویج معنویت خود عامل به این معنویت باشد، گفت: برای ترویج معنویت نیاز است خودمان را به پالایش معنوی عجین کنیم.

آیت‌الله میرعمادی در ادامه  با بیان این‌که تفکر سکولار به‌دنبال جدایی علم از ایمان است، بیان کرد: تفکر سکولار به‌دنبال آموزش علم بدون اعتقادات اخلاقی و معنوی است.

وی با اشاره به این‌که دشمنان اسلام و انقلاب به‌دنبال ترویج تفکر سکولار در جوامع اسلامی هستند، اظهار کرد: تفکر سکولار به‌دنبال این است که به انسان بفهماند ایمان و علم دو مقوله جدا از هم هستند.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان با اشاره به این‌که تفکر سکولار بزرگ‌ترین خطر در تربیت نسل جوان به‌شمار می رود گفت: اگر هوشیار نباشیم تفکر سکولار روز به روز در درون جامعه نفوذ می‌یابد و بر تربیت دینی اثر منفی و مخرب خواهد گذاشت.

امام جمعه خرم‌آباد با اشاره به این‌که دشمن برای ترویج تفکر سکولار بر روی نهادهای آموزشی به‌ویژه مخاطبان جوان سرمایه گذاری کرده است، بیان کرد: دشمن به‌دنبال این است که  با ترویج فرهنگ سکولار در بین نسل نوجوان و جوان جامعه اهداف خود را که همان دین زدایی از جوامع اسلامی است  پیاده کند.

آیت‌الله  میرعمادی با اشاره به این‌که برای مقابله با تفکر سکولار باید آموزه‌های دینی توسط مبلغان و مربیان پرورشی در بین دانش‌آموزان نهادینه شود، تصریح کرد: دشمن سعی دارد نقش اثرگذار دین در تربیت اخلاقی بشر را کم‌رنگ و تضعیف کند.

امام جمعه خرم‌آباد با اشاره به این‌که بی‌تفاوت کردن معلمان و مربیان نسبت به تربیت دینی دانش‌آموزان، از اهداف تفکر سکولار است، ادامه داد: دشمن به‌دنبال حذف یا تضعیف سیستم آموزش دینی در مدارس است و در این زمینه تمام تلاش خود را به‌کار گرفته است.

آیت‌الله  میرعمادی با اشاره به این‌که تبلیغ و ترویج فرهنگ سکولار به‌عنوان مانعی جدی برای فعالیت‌های مشترک حوزه و آموزش و پرورش در تربیت دینی دانش‌آموزان است، افزود: مبلغان، مربیان و مروجان دین و فرهنگ باید جلوی این تفکر مسموم را بگیرند و با ارائه راهکارهای مناسب روز به روز بر باور اعتقادی نسل جوان جامعه بیافزایند.

وی با اشاره به این‌که مبلغان و مربیان پرورشی باید با ارائه راهکارها و ایده‌های نو به بحث تربیت دینی دانش‌آموزان کمک کنند، یادآورشد: مبنای تربیت دینی دانش‌آموزان براساس قرآن و سیره اهل بیت(ع) است و باید در همه جنبه‌های زندگی این سیره را در تربیت نسل جوان پیاده کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان با اشاره به این‌که همکاری مبلغان و مربیان پرورشی تنها نباید به اقامه نماز خلاصه شود، تصریح کرد: ارائه گفتمان‌هایی در موضوعات گوناگون و پاسخگویی به سؤالات و شبهات دانش آموزان نیز باید در راس برنامه‌های تبلیغی  و تربیتی قرار گیرد.

یادآور می‌شود، در این نشست حجج‌ الاسلام حقیان، امام جمعه شهرستان دورود، بیرانوند، امام جمعه منطقه اشترینان، زینی‌وندیان، امام جمعه زاغه و جمیاری، امام جمعه رومشکان در سخنانی بر لزوم تعامل و همکاری بین آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه تاکید کرده و راهکارهایی برای تعمیق این همکاری و ترغیب بیشتر دانش آموزان به امور دینی و مذهبی ارائه کردند.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار