بسته ویژه خبری تابناک گیلان؛
پایگاه تحلیلی خبری تابناک گیلان از این پس سعی دارد جهت پوشش کامل وقایع مهم روز در کشور، مجموعه ای از مهم ترین اتفاقات 24 ساعت گذشته را در یک بسته خبری به مخاطبان خود عرضه کند که این موارد شامل کلیه موضوعات سیاسی-اجتماعی-فرهنگی-ورزشی و اقتصادی خواهد شد.
کد خبر: ۱۶۹۱۳۹
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۸ 24 January 2016
روحانی: با مطالعه برخی نشریات می‌توان فهمید که فردا چه کسی دستگیر می‌شود

پایگاه تحلیلی خبری تابناک گیلان 
از این پس سعی دارد جهت پوشش کامل وقایع مهم روز در کشور، مجموعه ای از مهم ترین اتفاقات 24 ساعت گذشته را در یک بسته خبری به مخاطبان خود عرضه کند که این موارد شامل کلیه موضوعات سیاسی-اجتماعی-فرهنگی-ورزشی و اقتصادی خواهد شد.



ثروتمندترین دختر ایرانی

اقتصاد > بازارکار - صدای اقتصاد نوشت: ثریا دارابی که اکنون ۲۹ ساله است، در دنیای اینترنت چهره‌ای شناخته شده به حساب می‌آید.

 آخرین ابتکار او سایتی به نام Zady است که هنوز فعالیتش را شروع نکرده ولی درآمدی ۳/۱ میلیون دلاری از مرکز آموزش ملی آمریکا داشته است.

 ثریا دارابی پیش از این با راه‌انداختن سایت Foodspotting مشهور شد و ثروت زیادی به دست آورد. در این سایت کاربران می‌توانند، عکس‌ها غذاهای جالب و خوشمزه‌ای را که هر روز می‌خورند، به اشتراک بگذارند. این سایت شاید برای خیلی‌ها حکم وقت‌گذرانی را داشته باشد اما برای پایه‌گذار آن، سودی ۳ میلیون دلاری داشته است. حال حساب کنید در آمد ماهیانه این دختر به پول ایران چقدر می‌شود.


روایت سایت رهبر انقلاب از نقش هاشمی رفسنجانی در هنگام تعیین رهبری

سیاست > احزاب و شخصیت‌ها - آنا نوشت:‌ پایگاه دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، اشاره‌های مهمی به روابط منحصر به فرد رهبر معظم انقلاب اسلامی و آیت‌الله هاشمی در کوران حوادث و مقاطع مختلف نهضت اسلامی و دوران جمهوری اسلامی دارد که مرور آنها خالی از لطف نیست.

در زندگینامه درج شده از رهبر معظم انقلاب در این پایگاه درخصوص مقطع تعیین آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان رهبر انقلاب، آمده است: «در ۱۴ خرداد ۱۳۶۸، در حالی که مردم و مسئولان آماده‌ی تشییع و تدفین پیکر پاک امام خمینی(ره) بودند در جلسه‌ای با حضور مسئولان کشوری و لشکری، آیت‌الله‌ خامنه‌ای، رئیس جمهور، وصیت‌نامه‌ی سیاسی ـ الهی امام خمینی (ره) را قرائت کرد. مجلس خبرگان رهبری عصر همان روز تشکیل جلسه داد تا رهبر یا شورای رهبری جدید برای نظام جمهوری اسلامی را انتخاب کند. مطابق اصل ۱۰۷ قانون اساسی مصوب سال ۱۳۵۸، انتخاب رهبری بر عهده نمایندگان مجلس خبرگان قرار دارد[۲۴۳] .

در بحث رهبری شورایی یا فردی، اکثریت اعضای مجلس خبرگان به رهبری شورایی رأی نداد و آنگاه که بحث از مصداق رهبری برای رأی‌گیری به میان آمد و نام آیت‌الله خامنه‌ای مطرح شد. برخی از نمایندگان که از نظر امام خمینی مبنی بر صلاحیت آیت‌الله خامنه‌ای برای رهبری نظام پس از رحلت امام که در جلسات متعددی در حضور سران قوا و نخست‌وزیر و حاج سید احمد خمینی ابراز کرده بودند اطلاع اجمالی داشتند خواستار توضیح شاهدان آن شدند. دو نفر از شاهدان نقل امام خمینی که خود عضو مجلس خبرگان بودند استناد این نظر به امام را تأیید کردند.

همچنین گفته دیگری از امام مبنی بر شایستگی آیت‌الله خامنه‌ای برای رهبری که در جریان سفر اخیر ایشان به چین و کره شمالی ابراز کرده‌ بودند نیز در آن جلسه با واسطه نقل شد. در پی آن رأی‌گیری به عمل آمد و اکثریت قاطع نمایندگان مجلس خبرگان با توجه به نظر امام راحل و صلاحیت‌های دینی، علمی و سیاسی آیت‌الله خامنه‌ای، معظم‌له را به رهبری نظام جمهوری اسلامی انتخاب کردند. («چگونگی انتخاب رهبر در اجلاس فوق‌العاده مجلس خبرگان»، ۱۸؛ هاشمی رفسنجانی، بازسازی و سازندگی، ۱۵۱ ـ ۱۴۹)»

پایگاه مرکز نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، سپس نقل قول‌های تعیین‌کننده از امام خمینی‌(ره) درباره آیت‌الله خامنه‌ای را این‌گونه برمی‌شمرد: «حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد خمینی، نزدیکترین فرد به امام خمینی که مشاور و مورد وثوق کامل ایشان بود، نقل کرده که امام در پی سفر خارجی آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: «الحق ایشان شایستگی رهبری را دارند» [۲۴۹] . زهرا مصطفوی، دختر امام خمینی (ره) بیان کرده که آنگاه که از امام درباره‌ی رهبری آینده نظام پرسیده است ایشان از آیت‌الله خامنه‌ای نام بردند و آنگاه که از مقام علمی آیت‌الله خامنه‌ای سؤال کرده است ایشان اجتهاد آیت‌الله خامنه‌ای را تأیید کرده‌اند[۲۵۰] . آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نیز نقل کرده که زمانی که امام درصدد عزل آیت‌الله منتظری از رهبری آینده بودند در جلسه‌ای که با حضور سران سه‌قوه، نخست‌وزیر (میرحسین موسوی) و حاج سید احمد خمینی در محضر امام تشکیل شده بود در مورد جانشین رهبری بحث شد ایشان از آیت‌الله خامنه‌ای برای رهبری آینده نظام نام بردند. وی همچنین بیان داشته که در جلسه خصوصی خود با امام راحل نسبت به وضع رهبری در آینده ابراز نگرانی کرده است و امام در پاسخ با اشاره به آیت‌الله خامنه‌ای فرموده‌اند: «شما در بن بست نخواهید بود، چنین فردی در میان شما هست. چرا خودتان نمی‌دانید؟»

در این زندگینامه، در مقاطع مختلف زندگی رهبر معظم انقلاب، به همراهی آیات خامنه‌ای و هاشمی از جمله جلسه «یازده نفره» حوزه علمیه قم برای مبارزه با رژیم شاه، بنیان‌گذاری جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، عضویت در شورای انقلاب و تاسیس حزب جمهوری اسلامی و... اشاره کرده است.

در بخشی از این زندگینامه آمده است: «آیت‌الله خامنه‌ای به اتهام عضویت در گروه یازده نفره به شش ماه زندان محکوم گردید. به دنبال انتشار این خبر در روزنامه‌ی کیهان و احضار آیت‌الله خامنه‌ای به دادگاه تجدید نظر، وی پس از مشورت با عده‌ای از علمای مشهد از حضور در دادگاه خودداری ورزید[۵۸] . او با آنکه تحت پیگرد بود با برخی از روحانیون مبارز ازجمله سید محمود طالقانی، سید محمدرضا سعیدی، محمدجواد باهنر، محمدرضا مهدوی‌کنی، مرتضی مطهری، اکبر هاشمی رفسنجانی و فضل الله محلاتی در مشهد و تهران ارتباط داشت و به رغم اقامت در مشهد در بسیاری از جلسات علما و روحانیون مبارز تهران حضور می‌یافت.»



کوچک‌ زاده: آقای روحانی، آیا تایید صلاحیت شما با روش قنبرنمایی گزینی بود؟!

مهدی کوچک‌زاده نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی نسبت به اظهارات رئیس جمهور درباره رد صلاحیت‌ها واکنش نشان داد و از سخنان روحانی انتقاد کرد.

کوچک‌زاده گفت: خوب است رئیس جمهور به این سوال پاسخ دهد که تأیید صلاحیت ایشان در زمان نمایندگی و حتی ریاست جمهوری از سوی شورای نگهبان با روش قنبرنمایی گزینی و یا زیادبن ابیهایی بوده است یا خیر؟

وی در ادامه طی اخطاری، به ماده 6 طرح جرم سیاسی که در دستور کار نمایندگان قرار داشت، عنوان کرد: اصل طرح جرم سیاسی با استناد به ماده 168 قانون اساسی تدوین شده است. در این اصل امتیازی به مجرمان سیاسی از جمله علنی بودن محاکمه با حضور هیأت منصفه داده شده است. اما در طرح جرم سیاسی، پا را فراتر گذاشته‌ایم.

کوچک‌زاده افزود: ما در این طرح به دنبال این هستیم که اگر کسی مجرم سیاسی شد برخلاف بند 9 اصل سوم قانون اساسی به مجرمان سیاسی امتیاز بدهیم. ما هیچ حقی نداریم که به مجرمان سیاسی امتیاز بدهیم. محکومین به جرم سیاسی نباید مورد استثناء قرار بگیرند.

محمدرضا باهنر که ریاست مجلس را بر عهده داشت اخطار کوچک‌زاده را وارد ندانست و توضیح داد: در اصل 168 قانون اساسی گفته شده که جرم سیاسی را قانون بر اساس موازین اسلامی تدوین می‌کند. ما هم در حال حاضر مشغول تعریف جرم سیاسی هستیم و قطعاً قانون تعریف خود را برای هر جرم ارائه خواهد کرد.



عامل حمله به سفارت عربستان بازداشت شد/ حسن کردمیهن را بشناسید

سیاست > احزاب و شخصیت‌ها - ایلنا نوشت: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: کردمیهمن توسط مقام‌های انتظامی بازداشت شده است.

محمدرضا محسنی‌ثانی، با اشاره به نقش حسن کردمیهمن در حمله به سفارت عربستان، اعلام کرد: آقای کردمیهمن که برای مدتی در کشور سوریه به‌سر می‌برد، پس از ورود به ایران توسط مقام‌های انتظامی در فرودگاه بازداشت شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به موضوع نقش حمایت برخی نهادها از کردمیهن، اظهار داشت: این اقدامات سازمان‌یافته نبوده است.

کرد ميهن کيست؟

هرچند سخنگوی وزارت کشور سرنخی از آمر حمله به سفارت عربستان داد و از فردی گفت که در شهر کرج زندگی می‌کرده است اما هیچ مرجع رسمی نامی از کسی که دستور حمله را صادر کرده بود، نداد تا پیگیری ایلنا به نام «حسن کردمیهن» برسد؛ فردی که برای خود برو و بیایی دارد و مغز متفکر حمله به سفارت عربستان خود او بوده است؛ همان کسی که بنا به گفته مقام‌های امنیتی کشور، مدتی در ایران نبوده و بعد از ورود به ایران بازداشت شده است.

حسن کردمیهن تا چند سال پیش در کرج مشهور بود. هیات‌الرضا محفل انصار حزب‌الله کرج هست که حسن کردمیهن این هیات را سازماندهی می‌کند.

کردمیهن به مرور شهرتش از شهر بیرون رفت و هیاتی را هم پشت ترمینال جنوب در محله خزانه بخارائی علم کرد تا جوانان تهرانی را مجذوب خود کند. او هم روضه می‌خواند و هم واعظ است و البته مرد عمل، چنانچه سال ۹۲ وقتی مسئولان ستاد قالیباف در کرج نتوانستند رضایت او را جلب کنند، خودش آستین‌ را بالا زد و برای سردار ستادهای منظمی راه‌اندازی کرد؛ ستادهایی که موفق‌تر و پرشور‌تر از ستادهای اصلی شهردار تهران بودند.

این خطیب مشهور، با حمایت مالی برخی سازمان‌ها و نهاد‌ها، فعالیت‌های فرهنگی گسترده‌ای دارد. در کنار هیات‌های مذهبی، برنامه‌های متعدد دیگری نیز در دستور کار قرار داده تا جوانان بیشتری را جذب تفکرهای منحصر به فرد خود کند. ماجرای شش دانش‌آموز کرجی غرق‌شده در دریا که نام یکی از موسسه‌های نزدیک به کردمیهن در آن آورده می‌شد، نام او را بیشتر به رسانه‌ها کشاند. در آن زمان نایب رئیس فدراسیون نجات غریق کشور گفته بود که وقتی مربی این بچه‌ها و کسی که مسئولیت را برعهده داشته، دقت نداشته و مسئولیت‌پذیر نبوده، قطعا این حادثه تلخ پیش می‌آمده چون می‌دانسته که پرچم سیاه نصب شده و نجات غریق هم نبوده است.

اما آنچه بیش از همیشه کردمیهن را در رسانه‌ها مشهور کرده است، نقش لیدری او در حمله به سفارت عربستان بود، چنانچه وی تنها کسی بود که نه تنها این اتفاق را محکوم نکرد بلکه به توجیه آن پرداخت «حمایت ما از خشم و غیرت بود نه غارت. که اگر در برابر چنین موجودی غیرت به خرج ندهند هیچکس امنیت ندارد تمام علما را خونشان را می‌ریزند. سفارت چیه؟ یک مشت آدمی اینجا هستند که به عزت ما می‌خندند. با بی‌احترامی باید بیرونشون کنند. دولت که کاری نمی‌کند. یک مشت جوون، غیرت به خرج می‌دهند. این شور انقلابی را که نمی‌توانید جلوش را بگیرید.»

کردمیهن که حمله به سفارت عربستان را عامل تابیدن نور خورشید به دل مستضعفان خوانده بود، جای دیگر اما در نقش یک مصلح ظاهر شده بود و خطاب به کسانی که تحت فرمانش حمله کرده‌اند، گفته بود: «هرکسی هم ما را می‌شناسد اگر چیزی برداشته است پس بدهد به مراجع ذی‌صلاح بدهد به پلیس ضد جاسوسی بدهد.»

در کنار موسسه نور معرفت، کردمیهن چندین موسسه فرهنگی دیگر نیز ثبت کرده است که ظاهرا همگی با اهداف مشترکی فعالیت می‌کنند، اهدافی که گاهی یکی از آنها حمله به سفارت عربستان می‌شود. چه آنکه در صوتی که از سخنرانی او توسط خبرگزاری آنا منتشر شده است، گفته بود که پرتاب مهر با علی لاریجانی و حمله به سیدحسن خمینی لازم نبود، اما حمله به سفارت عربستان لازم بود.

حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفته بود، این افراد سازماندهی شده آمدند و بیش از ۱۰ سال است که در کرج و تهران و با محورهایی در زمینه امور خیریه و فعالیت‌های مذهبی فعالیت دارند. از مسئولان نیز عده‌ای دانسته و ندانسته از آنها حمایت کرده‌اند.


 نامه 21نماینده به شورای نگهبان علیه روحانی

۲۱ نماینده مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به شورای نگهبان با اشاره به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور تأکید کردند: دولت یازدهم به‌دنبال ایجاد مجلس دولت‌ساخته است.

به گزارش تسنیم، 21 تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به شورای نگهبان، با اشاره به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور تأکید کردند: دولت یازدهم به‌دنبال ایجاد مجلس دولت ساخته است.

متن این نامه به‌شرح زیر است:

بسمه‌تعالی

اعضای محترم شورای نگهبان (حفظهم الله)

با سلام و احترام و تحیّت

اظهارات اخیر رئیس‌جمهور محترم در جمع استانداران و فرمانداران مبنی بر تمایل ایشان برای ورود یک جریان سیاسی (معتدلین) به مجلس دهم، موجی از نگرانی و حیرت را بین نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و نیز کاندیداهای امیدوار به بی‌طرفی مجری انتخابات، برانگیخته است.

شاید برای اولین بار است که رئیس جمهور (به‌عنوان عالیترین مقام دستگاه اجرایی انتخابات) با این صراحت، از تمایل خویش برای ورود جریان سیاسی حامی خود به مجلس، سخن به میان می‌آورد و جالب اینکه این تمایل را در جمع مجریان انتخابات بیان می‌دارد.

بیم آن می‌رود که دولت یازدهم با این فرمان انتخاباتی آقای روحانی، به‌دنبال یک‌دست کردن دو قوه مجریه و مقننه و تلاش برای ایجاد مجلسی دولت‌ساخته و مطیع برآید که با اصل تفکیک قوای مصرح در قانون اساسی و نیز بیانات روشن مقام معظم رهبری مبنی بر عدم‌دخالت دولت در انتخابات مغایرت دارد.

ما برخی نمایندگان مجلس شورای از شورای محترم نگهبان به‌عنوان نهاد پیش‌بینی شده در قانون اساسی برای نظارت بر انتخابات مجلس، استدعا داریم، در برابر این عزم خلاف قانون مجری انتخابات، واکنش مناسب نشان داده، دولت و کارگزاران دولتی را ملزم به رعایت بی‌طرفی در انتخابات مجلس شورای اسلامی نماید چرا که در غیر این صورت، برگزاری انتخابات توسط دولتی که رئیس آن پیشاپیش با صراحت اعلام کرده است می‌خواهد جریان سیاسی طرفدار خود را در انتخابات پیروز ببیند، معنایی نخواهد داشت.

والسلام

علیرضا زاکانی ــ مهرداد بذرپاش ــ حسین نجابت ــ محمد کوثری ــ محمد دهقان ــ احمد امیرآبادی ــ حبیب آقاجری ــ محمدصالح جوکار ــ مسعود میرکاظمی ــ بهرام بیرانوند ــ مرتضی آقاتهرانی ــ محمدرضا آشتیانی ــ مجتبی رحماندوست ــ اصغر زارعی ــ ابوالقاسم جراره ــ سیدحسین نقوی‌حسینی ــ ضرغام صادقی ــ سیدعباس نبویان ــ ابراهیم کارخانه‌ای ــ سیدمرتضی حسینی ــ نادر قاضی‌پور


منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار