رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد:

ظرفیت ۸ بیمارستان در آستانه تکمیل/ وضعیت قرمز درمانی در گیلان اعلام شد!

گروه استان‌ها - رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه هشت بیمارستان گیلان با بیش از ۹۷ درصد اشغال تخت فعالیت می‌کنند، گفت: افزایش جمعیت و مراجعه بیماران، ضرورت توسعه زیرساخت‌های درمانی و تقویت اورژانس‌ها را دوچندان کرده است.
کد خبر: ۱۲۱۱۸۸۶
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳ 26 November 2025

۸ بیمارستان در آستانه تکمیل ظرفیت است/اعلام وضعیت قرمز درمانی در گیلان

به گزارش خبرنگار تابناک از استان گیلان «محمدتقی آشوبی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز در نشست مشترک با معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو با تشریح آخرین وضعیت درمانی استان، از افزایش فشار بر بیمارستان‌ها و کمبود جدی نیرو در حوزه سلامت خبر داد و با اعلام اینکه هشت بیمارستان گیلان با بیش از ۹۷ درصد اشغال تخت فعالیت می‌کنند، اظهار کرد: افزایش جمعیت و مراجعه بیماران، ضرورت توسعه زیرساخت‌های درمانی و تقویت اورژانس‌ها را دوچندان کرده است.

وی با بیان اینکه طرح پزشک خانواده در روستاهای گیلان به‌طور کامل اجرا شده، تصریح کرد: استان با کمبود حدود دو هزار پرستار روبه‌روست و این کمبود ارائه خدمات تخصصی را با اختلال همراه کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، خاطر نشان کرد: محدودیت در اعزام پزشکان متخصص به گیلان، بخش‌هایی همچون رادیولوژی و جراحی قلب را در شرایط بحرانی قرار داده است.

آشوبی با اشاره به دو برابر شدن تعداد دانشجویان پزشکی طی چهار سال گذشته، تاکید کرد: در برخی موارد کلاس‌ها با بیش از ۳۰۰ دانشجو برگزار می‌شود، در حالی که هیچ اعتبار جدیدی برای توسعه تجهیزات و تأمین اعضای هیئت‌علمی اختصاص نیافته است.

وی، هزینه تأمین اقلام ضروری پزشکی مانند دارو، دستکش و وسایل دیالیز را در مقاطعی بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: تمامی این هزینه‌ها توسط دانشگاه تأمین شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از ورود تجهیزات فوق‌پیشرفته خبر داد و بیان کرد: گیلان برای نخستین‌بار تا پایان سال به دستگاه‌های پت‌اسکن و رادیوتراپی مجهز می‌شود و بیماران از سفرهای طولانی برای دریافت خدمات تخصصی بی‌نیاز می‌شوند.

آشوبی از ایجاد پایگاه‌های اورژانس ویژه بانوان با کادر کاملاً خانم خبر داد و آن را اقدامی مهم برای ارائه خدمات سریع و تخصصی به بانوان برشمرد.

وی با اشاره به توسعه خدمات در شهرستان‌ها، بیان کرد: تجهیز مراکز درمانی به CT اسکن و MRI باعث کاهش چشمگیر ارجاع بیماران به رشت شده و تاکنون تنها در لاهیجان بیش از ۱۷ هزار خدمت درمانی ارائه شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تاکید کرد: رویکرد اصلی دانشگاه، کاهش رنج بیماران است و نباید هیچ بیماری برای دریافت خدمات تخصصی مجبور به ترک استان شود.

انتهای پیام/

آخرین اخبار