دکتر رضا پسندیده در گفتگو با خبرنگار تابناک، اظهار کرد: بنیاد برکت حول محور دو زنجیره آبی ،موارد مربوط به شیلات و تولیدات دریایی و سبز ،موارد مربوط به کشاورزی و صنایع غذایی گام بر می دارد.
وی از اجرای طرح های زنجیره سبز و آبی توسط بنیاد برکت خبر داد و افزود: ۸ هزار طرح کوچک و خرد در زنجیره آبی و شیلاتی و ۴۶ طرح بنگاهی و بزرگ مقیاس مورد حمایت بنیاد برکت قرار می گیرند.
مدیر مشارکت های اقتصادی بنیاد برکت، از اجرای ۲۲ هزار طرح خرد و کوچک در زنجیره سبز توسط این بنیاد خبر داد و بیان کرد: در این زنجیره ۹۴ طرح بنگاهی و بزرگ مقیاس در بخش کشاورزی مورد حمایت بنیاد برکت قرار می گیرد.
دکتر رضاپسندیده با تاکید بر لزوم حمایت از طرح های شیلاتی نوآور در گیلان، اضافه کرد: حل چالش های پیش روی صنایع شیلاتی کشور از مهم ترین اهداف بنیاد برکت است.
وی، ایجاد اشتغال پایدار در مناطق محروم را از دیگر اهداف مهم بنیاد برکت برشمرد و افزود: بنیاد برکت از طرح های اشتغالزایی در مناطق روستایی و مناطق محروم حمایت می کند.
مدیر مشارکت های اقتصادی بنیاد برکت از اجرای بیش از ۳۰۰ هزار طرح خرد و کوچک در کشور خبر داد و اضافه کرد: اجرای حدود ۱۳۰ هزار طرح خرد و کوچک در دستور کار بنیاد برکت در سال جاری قرار دارد.
پسندیده از اجرای ۱۲۵۰ طرح بنگاهی و بزرگ مقیاس در کشور خبر داد و بیان کرد: امسال بیش از ۳۰۰ طرح بنگاهی مورد حمایت بنیاد برکت قرار می گیرد.