مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان

گیلان رتبه نخست تولید و مصرف پاچ باقلا

برداشت پاچ باقلا از ۴ هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع گیلان آغاز شده است.
کد خبر: ۱۱۱۰۹۱۲
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۰:۲۰ 19 June 2023

به گزارش خبرنگار تابناک گیلان؛ مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه پاچ باقلا از گیاهان پروتئینی است که گیلانیان هم در تولید و هم مصرف آن رتبه نخست را دارند گفت: ۲۰ هزار کشاورز گیلانی برداشت پاچ باقلا را از ۴ هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع خود آغاز کردند.

ابراهیم اکبرزاده پیش بینی کرد: کشاورزان گیلانی تا پایان بهار امسال ۲۰ هزار تن پیله‌تر پاچ باقلا به ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان برداشت کنند.

وی افزود: کشاورزانی که نتواستند در فصل بهار پاچ باقلا کشت کنند در پایان تابستان می‌توانند برای کشت این محصول اقدام کنند.

گیلانی‌ها در رشت، تالش، ماسال و آستانه اشرفیه پاچ باقلا کشت می‌کنند.

پاچ باقلا از پرتئین گیاهی مطلوبی برخوردار است و گیلان مهمترین و بزرگترین مصرف کننده پاچ باقلا در کشور است.

از پاچ باقلا در پخت برخی از غذا‌های گیلانی از جمله باقلاقاتق استفاده می‌شود

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار