بررسی یک تصمیم ناگهانی؛
به گزارش تابناک گیلان،کارلوس کی‌روش در آخرین روز سال، همکاری خود را با تیم ملی ایران پایان داد و شاید این مهم‌ترین اتفاق ورزشی کشور ما در سال ۱۳۹۳ باشد؛ سرمربی پرتغالی و محبوبی که در یک سال اخیر، جدال بزرگی بر سر تمدید قرارداد و ماندن و رفتن او وجود داشت و سرانجام زور مخالفان...
کد خبر: ۱۶۱۷۰
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۴ 23 March 2015
به گزارش تابناک گیلان،کارلوس کی‌روش در آخرین روز سال، همکاری خود را با تیم ملی ایران پایان داد و شاید این مهم‌ترین اتفاق ورزشی کشور ما در سال ۱۳۹۳ باشد؛ سرمربی پرتغالی و محبوبی که در یک سال اخیر، جدال بزرگی بر سر تمدید قرارداد و ماندن و رفتن او وجود داشت و سرانجام زور مخالفان به موافقان چربید و کی‌روش در آخرین روز سال از ادامه همکاری با تیم ملی انصراف داد و بازی با سوئد و شیلی در ایام نوروز آخرین همکاری او با تیم ملی خواهد بود. 

به گزارش «تابناک گیلان»، پس از کش و قوس‌هایی که بین فدراسیون فوتبال و کارلوس کی روش به وجود آمده بود، صبح امروز جمعه، جلسه‌ای بین علی کفاشیان و این مربی پرتغالی برگزار شد و در پایان، طرفین برای قطع همکاری به توافق رسیدند. مرور تیتر روزنامه‌های ورزشی در یک هفته اخیر، نشان می‌دهد گویا ماجرای پیوستن جهانبخش و آزمون به تیم امید یا تیم ملی بزرگسالان، بزرگ‌ترین چالش سرمربی تیم ملی با مسئولان فدراسیون تیم ملی بود؛ اما همه می‌دانند این ماجرا اینقدر‌ها هم مهم نبود که کی‌روش آن را عامل ماندن یا رفتن خود در تیم ملی معرفی کند. 

کمتر کسی تصور می‌کرد حضور دو بازیکن جوان و غالبا نیمکت نشین تیم ملی بزرگسالان در اردوی اتریش تا این اندازه در فوتبال ایران بحران آفرین شود!

داستان از جایی شروع شد که محمد خاکپور برای بازی‌های مقدماتی المپیک ـ که از فروردین ماه سال ۹۴ به میزبانی تهران آغاز می‌شود ـ به حضور علیرضا جهانبخش و سردار آزمون نیاز مبرم دارد. از سوی دیگر، کارلوس کی‌روش در لیست جدید خود دوباره نام این دو بازیکن را گنجاند و در آخرین نشست خبری خود تلویحا گفت، به حضور این دو بازیکن نیازمند است، زیرا کمتر پیش می‌آید تیم ملی فوتبال ایران با تیم‌های ملی فوتبال سوئد و شیلی بازی کند؛ از این روی، برای آینده این دو بازیکن هم خوب است در اختیار تیم ملی باشند. 

اما اوج تندخویی کی‌روش در خصوص حضور یافتن یا نیافتن جهانبخش و آزمون در تیم ملی به مصاحبه او بعد از جلسه مهمش با اسدی، دبیرکل جدید فدراسیون فوتبال ایران بود که اعلام کرد در صورت نبودن این دو بازیکن در اردوی اتریش، او هم در تیم ملی نخواهد بود. جلسه کی‌روش و اسدی با مصاحبه مهم و معروف کی‌روش بعد از آن نشان داد که میان سرمربی تیم ملی و دبیرکل جدیدی که بعد از تغییرات به نظر اجباری رخ داده در فدراسیون، به این صندلی رسیده بود، ارتباط مناسبی وجود ندارد. 

کی‌روش که چنان از این جلسه عصبانی بود به خبرنگاران گفت، اسدی به او و خانواده‌اش توهین و تلویحا اعلام کرده که دیگر نمی‌تواند با تیم ملی همکاری کند؛ بنابراین، پیش کشیدن ماجرای جهانبخش و آزمون از سوی کی‌روش به نظر چیزی جز بهانه‌جویی به نظر نمی‌رسد. 

علاوه بر جلسه کی‌روش و اسدی، خیلی‌ها روابط فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش و جوانان را در رخ دادن این اتفاق بی‌تأثیر نمی‌دانند. اخبار ورزشی شبکه سه در گزارش امروز خود درباره قطع همکاری کی‌روش، صحبت‌های وزیر ورزش و جوانان را در این اتفاق بی‌تأثیر ندانست. 

وزیر امروز در گفت‌وگو با ایسنا درباره اختلافات با فدراسیون فوتبال گفت: «مبنای اختلاف من این است که نگاه من به فوتبال یک نگاه علمی، تحلیلی و دقیق است. فوتبال ما آسیب دیده، فوتبال ما توسعه پیدا نکرده، فوتبال ما رو به عقب رفته. سال ۱۹۷۸ در نخستین جام جهانی که رفتیم، دو بازی باختیم یک بازی را بردیم. در دوره بعد یعنی سال ۹۸ که بعد از انقلاب شد، دو مسابقه را باختیم، یک مساوی و یک برد داشتیم. دوره بعد از آن دو بازی را باختیم و یک بازی را مساوی کردیم. دوره بعدش هم دو تا باختیم یک مساوی داشتیم. در واقع این دو باخت و دو مساوی، پسرفت و عقب نشینی است. این وضعیت فوتبال ماست. جام ملت‌های آسیا هم که این گونه است. جام‌های دیگر، جوانان، تیم امید و سایر موارد را هم نگاه و قضاوت کنید. ما برگشتیم به سال ۱۹۷۸.

اما آیا این برزیل، برزیل سال ۷۸ است؟ آیا آرژانتین‌‌ همان است؟ هلند،  انگلستان و سایر کشور‌ها‌‌ همان هستند؟ خیر. پس ما درجا زده‌ایم و منحنی رشد ما منحنی معکوس بوده و سیر نزولی داشته‌ایم. این فوتبال آسیب دیده است. این فوتبال مشکل دارد. در باشگاه‌ها هم نگاه کنید. آیا واقعاً از دیدن این فوتبال لذت می‌برید؟ واقعا برایتان جذاب است؟ ما این فوتبال را با الگو‌ها مقایسه می‌کنیم. الگوی رایج در دنیا. در تلویزیون صبح تا شب فوتبال نشان می‌دهد آن فوتبال را مقایسه کنید با فوتبال ما. تیم ملی ما را مقایسه کنید با سایر کشورهای توسعه یافته در فوتبال. نه؛ حداقل با این تیم‌هایی که در جام جهانی حضور دارند. این فوتبال آسیب دیده است. نگاه حاکم بر مدیریت این فوتبال، اصلا فوتبالی نیست. نگاهی بنگاهی و غیر فنی است که من به این گونه نگاه و مدیریت انتقاد دارم. من به مدیریت گسسته و رهبری گسیخته اصلا اعتقاد ندارم. مبنای بحث من تئوریک است و در واقع تئوری هم مبنای خود را دارد».

کارلوس کی روش در شرایطی در آخرین روز سال ۱۳۹۳ از هدایت تیم ملی فوتبال ایران کناره گیری کرد که در مصاحبه‌اش به عوامل این جدایی اشاره مستقیمی نکرد؛ اما می‌شد حدس زد منظور وی وزارت ورزش و جوانان است.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
سعید
|
-
|
۰۰:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۴
کی روش برای تیم ملی هیچ سودی ندارد
در ازای این همه پولی که بهش داده شد انتظار میرفت که سبک جدیدی به فوتبال ایران وارد شود که نه تنها اینگونه نشد بلکه تیم کاملا ضد فوتبال هم شد دفاع تمام اتوبوسی
اگر میخواهیم فوتبالمان پیشرفت کند باید ابتدا به فوتبال پایه توجه کنیم و به مربیان داخلی بها داده شود البته مربیان با سواد
درسته که هر مربی سلیقه خودش را دارد اما نگاه کنید این کیروش باعث سرمایه سوزی شد بازیکنهایی مثل خلعتبری - محمد نوری- مجتبی جباری - مهدی رحمتی که بهترینهای ایران هستند کنار گذاشته شدند مگر بازی خلعتبری قبل از جام جهانی و تا به امروز افتی داشته؟؟؟
ما به این آقای مربی هم پول میدهیم و هم باید سلیقه اشتباه ایشان را تحمل کنیم که استعدادها را هدر دهد!!!!!!
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار