
به گزارش خبرنگار تابناک از استان گیلان، «محمدصالح ضیایی» فرماندار انزلی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به جزئیات حمله موشکی آمریکا و اسرائیل به انزلی اظهار کرد: اداره کل گمرک، باندراس و سازمان کشتیرانی مورد هدف دشمن صهیونی و آمریکایی قرار گرفته و تاکنون گزارشی از تلفات جانی بهدست ما نرسیده است.
وی با اشاره به جزئیات حمله موشکی آمریکا و اسرائیل به این شهرستان اظهار کرد: چند نقطه شهر بندری انزلی توسط رژیم صهیونیستی و آمریکا مورد هدف حمله موشکی قرار گرفت که جزئیات آن در دست بررسی است.
به گفته فرماندار انزلی، ساختمان اداره کل بندر، گمرک و سازمان کشتیرانی در شهر بندری انزلی مورد هدف حمله موشکی آمریکا و اسرائیل قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه حمله موشکی آمریکا و اسرائیل به انزلی تاکنون تلفات جانی نداشته است، یادآور شد: جزئیات خسارت حمله موشکی آمریکا و اسرائیل به ادارات کل گمرک، بنادر و کشتیرانی در انزلی در دست بررسی است که جزئیات بیشتر آن متعاقبا رسانهای ميشود.
ضیایی با تأکید بر حفط آرامش و خونسردی از سوی مردم در این شرایط جنگی اضافه کرد: همه چیز تحت کنترل است و مردم در این شرایط آرامش خود را حفظ کنند.
مصدومیت ۴ نفر در تجاوز دشمن صهیونیستی-آمریکایی به انزلی
«علی باقری» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان، با اشاره به تجاوز دشمن آمریکایی صهیونیستی به بخشی از تأسیسات نظامی بندرانزلی گفت:در این تجاوز چهار نفر مصدوم شدند.
وی با اشاره به جزئیات حمله دشمن آمریکایی صهیونیستی به بخشی از تأسیسات نظامی بندر انزلی اظهار کرد: این حملات هیچگونه تلفات جانی به همراه نداشته و ۴ نفر از هم استانی های عزیز در پی این تجاوز، دچار مصدومیت شدند که به مراکز درمانی انتقال پیدا کردند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان، با تأکید بر لزوم توجه به حفظ آرامش مردم استان بیان کرد: در این شرایط مهمترین نکته، حفظ آرامش ، دوری از توجه به گمانهزنیهای رسانهای و پیگیری اخبار از طریق منابع رسمی است.
انتهای پیام/