جانشین معاون هماهنگ کننده فراجا:

شهدای امنیت، پیشگامان آرامش و امنیت جامعه هستند/امنیت مردم، هدف والای شهیدان انتظامی است

گروه استان‌ها- جانشین معاون هماهنگ‌کننده فرماندهی کل انتظامی کشور، بر اهمیت نقش شهدا در برقراری امنیت و آرامش مردم تأکید کرد و گفت: یاد و نام این شهیدان همواره در دل‌ها زنده خواهد ماند.
کد خبر: ۱۱۹۱۵۵۱
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۳ 09 December 2024

به گزارش خبرنگار تابناک از استان گیلان، سردار محمد شرفی، در دیدار با خانواده شهید امنیت ستوانسوم محمدحسین جمشیدی که با همراهی جمعی از مسئولان انتظامی استان گیلان انجام شد، بر جایگاه والای شهیدان انتظامی در برقراری امنیت و آرامش مردم تأکید کرد و اظهار داشت: شهدا با جان‌فشانی‌های خود ثابت کردند که امنیت مردم برای آنان از هر چیزی ارزشمندتر است.

جانشین معاون هماهنگ‌کننده فرماندهی کل انتظامی کشور، تاکید کرد: روحیه ایثار و فداکاری، میراثی گرانبها برای جامعه ماست.

سردار شرفی اظهار کرد: ياد و نام شهيد جمشيدي و هم‌رزمانش همواره در دل‌های مردم و همکارانشان زنده خواهد ماند و اين فداکاری‌ها الهام‌بخش نسل‌های آينده خواهد بود.

خانواده شهید جمشیدی نیز با ابراز خرسندی از توجه و حمایت مسئولان، فرزند خود را نمونه‌ای از تعهد و فداکاری نیرو‌های انتظامی دانسته و بر زنده نگه داشتن یاد این شهید و سایر همکارانش تأکید کردند.

به گزارش تابناک گیلان، شهید محمدحسین جمشیدی در تاریخ ۱۳ آذر ۱۴۰۳ حین انجام مأموریت و تعقیب سارقان حرفه‌ای، به همراه دو تن از همرزمانش، ستوان دوم شهید سید مهدیار کِیازاده و سرباز وظیفه شهید امیرمحمد ملازاده، دچار سانحه شده و به فیض شهادت نائل آمد. 

یاد و خاطره این شهدا، الگویی برای نسل‌های آینده در راه پاسداری از امنیت و آرامش مردم خواهد بود.

انتهای پیام/ن

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار