استاندار گیلان:

استاندارد تولید نان صنعتی برای کاهش مشکلات بهداشتی و اسراف در مصرف باید ارتقا یابد

گروه استان‌ها- استاندار گیلان با اشاره به مشکلات بهداشتی و هدررفت بالای نان در استان، بر ضرورت اعطای مجوزهای تولید نان صنعتی و کامل تأکید کرد و گفت: تولید نان بهداشتی و استاندارد می‌تواند به بهبود سلامت عمومی کمک کند و همچنین هزینه‌های اضافی مصرف آب، برق، و انرژی را کاهش دهد.
کد خبر: ۱۱۸۸۹۶۹
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰ 09 November 2024

به گزارش خبرنگار تابناک از استان گیلان، هادی حق‌شناس، پیش از ظهر امروز در جلسه مجمع سلامت استان گیلان که در سالن شهید انصاری استانداری گیلان برگزار شد، ضمن تأکید بر نیاز به بهبود فرآیند‌های تولید نان، از لزوم اعطای مجوز نان صنعتی و کامل خبر داد و اظهار داشت: تولید نان بهداشتی و استاندارد می‌تواند نه تنها به بهبود سلامت عمومی کمک کند، بلکه هزینه‌های اضافی مصرف آب، برق، و انرژی را نیز کاهش دهد.

نماینده عالی دولت در استان گیلان ضمن اعلام حمایت از تولید نان بهداشتی در استان گیلان، تصریح کرد: این گام می‌تواند به بهبود سلامت مردم و کاهش هدررفت منابع کمک کند.

استاندار گیلان، با تاکید بر اینکه کیفیت پخت و بهداشت نان در شرایط فعلی قابل‌قبول نیست و بخش قابل‌توجهی از مشکلات سلامت جامعه ما به همین فرآیند‌های غیراستاندارد بازمی‌گردد، افزود: نانی که ما تولید می‌کنیم پس از یک ساعت دیگر قابل‌خوردن نیست و این مسئله نشانه‌ای از نبود استاندارد در پخت نان است.

نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به مشکلات مصرف سرانه‌ی بالای نان در کشور تصریح کرد: استاندارد مصرف سرانه نان باید ۶۵ کیلوگرم باشد و این در حالی است که مصرف نان ما ۱۱۷ کیلوگرم است.

حق‌‎شناس با تاکید بر اینکه این مشکلات نه به کیفیت گندم یا آرد، بلکه به نبود آموزش مناسب برای نانوایان برمی‌گردد، تاکید کرد: هدف ما کاهش اسراف و بهبود سلامت جامعه است.

استاندار گیلان از برنامه‌های حمایتی استان برای راه‌اندازی واحد‌های تولید نان کامل و صنعتی خبر داد و گفت: اگر گروه‌هایی از نانوایان یا کارخانه‌داران علاقه‌مند به تولید نان کامل باشند، از تأمین زمین گرفته تا تسهیلات مالی، از آنها حمایت خواهیم کرد.

نماینده عالی دولت در استان گیلان به اهمیت کاهش اسراف در کشور اشاره کرد و افزود: همان‌طور که به اسراف بنزین انتقاد داریم، باید به هدررفت نان نیز توجه جدی کنیم.

وی به منابعی همانند آب، برق، و انرژی زیادی صرف تولید نانی می‌شود که به دلیل کیفیت پایین بخشی از آن نیز دور ریخته می‌شود، اشاره کرد و افزود: ما باید به سمت تولید نان بهداشتی و صنعتی برویم که ضایعات کمتری داشته و سلامت مردم را نیز حفظ کند.

حق‌شناس، از تمامی اتحادیه‌ها و صنوف مرتبط درخواست کرد تا با ارائه طرح‌های عملی برای تولید نان کامل و صنعتی، به بهبود این وضعیت کمک کنند.

نماینده عالی دولت در استان گیلان خاطر نشان کرد: این اقدام می‌تواند تأثیر قابل‌توجهی در کاهش هزینه‌های بهداشتی و حفظ منابع ملی داشته باشد.

انتهای پیام/ن

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار