مهندس مازیار صفائی اصلی شهردار رودسر

تجهیز سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رودسر به تشک نجات با قابلیت عملیات تا ارتفاع ۳۰ متری

کد خبر: ۱۱۷۸۴۷۱
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵ 01 August 2024

مهندس مازیار صفائی اصلی شهردار رودسر درگفتگو با تابناک گفت: با عنایت به مباحث طرح شده از سوی اعضای شورای اسلامی شهر در خصوص ارتقا سطح عملیات های امداد و نجات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی و نیز رعایت حقوق شهروندان ، تجهیز این سازمان به تشک نجات در دستور کار شهرداری رودسر قرار گرفت. 

وی بیان داشت: 
این تشک نجات دارای قابلیت عملیات در حوادث در سازه هایی تا ده طبقه را دارد و مجهز به مدرن ترین تکنولوژی تجهیزات امداد نجات است.

شهردار رودسر در پایان گفت:
از آنجاییکه توسعه شهری به ویژه توسعه عمودی و بلند مرتبه سازی بدون تامین الزامات امری غیراصولی، مخاطره آمیز  و منافی اصول شهرسازی می باشد، تجهیز سازمان آتش نشانی به بالابر، تشک نجات و یک دستگاه خودروی پشتیبانی از اقدامات موثر دو سال اخیر این شهرداری در ارتقا ایمنی شهر رودسر و  اولویت گذاری تامین زیرساختهای امن برای بلندمرتبه سازی های آتی می باشد.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد