کد خبر: ۹۰۲۶۴۲
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۹ 23 September 2020

وداع علیرضا رزم‌حسینی، استاندارخراسان‌رضوی با یار دیرینه‌اش سردار شهید  حاج‌قاسم سلیمانی | شهرآرانیوز

ابتدای سال جاری بود که حسن روحانی تصمیم به برکناری رضا رحمانی از وزارت صنعت، معدن و تجارت گرفت و «حسین مدرس خیابانی» قائم مقام وزیر معزول را به جای او گمارد و با گذشت سه ماه از سرپرستی وی در وزارت صمت، او را به عنوان گزینه پیشنهادی برای تصدی کرسی وزارت به مجلس معرفی کرد، ولی نمایندگان دوره یازدهم مجلس در اولین تجربه همکاری اینچنینی با دولت، رأی به عدم پذیرش وزیر پیشنهادی داد.

به گزارش «تابناک»؛ رئیس جمهور که قانونی مجاز به معرفی سرپرست دیگر برای وزارتخانه صمت نبود و باید بلافاصله گزینه بعدی خود را برای تصدی مسئولیت این وزارتخانه به مجلس معرفی می‌کرد، با استجازه‌ای که گفته شد گرفته شده، زمینه را برای رایزنی و بررسی بیشتر مهیا کرد و در حقیقت این فرصتی بود که بتواند گزینه اصلی و نهایی خود را متقاعد و سپس او را معرفی کند.

گزینه‌ای که بعد از سه سال پذیرفت وزیر شود

گزینه دولت کسی جز «علیرضا رزم‌حسینی» استاندار ۵۹ ساله و کرمانی خراسان رضوی نبود؛ چهره‌ای که از آغاز به کار دولت دوازدهم نامش برای وزیر شدن در وزارت صنعت، معدن و تجارت مطرح بود؛ اما همواره از پذیرش این مسئولیت امتناع می‌کرد. حالا نام او رسما به عنوان وزیر پیشنهادی صمت به مجلس یازدهم معرفی شده و ارتباط خوب او با بدنه هر دو جریان سیاسی حکایت از تعیین تکلیف سرنوشت این وزارتخانه پس از گذشت بیش از چهار ماه است.

رزم حسینی هم اکنون استاندار خراسان رضوی در دولت دوازدهم است. وی روز چهارشنبه نوزدهم دی ماه ۱۳۹۷ با حکم وزیر کشور در مشهد به عنوان استاندار خراسان رضوی منصوب شد. او همچنین استاندار استان کرمان در دولت یازدهم و سال ابتدایی دولت دوازدهم بوده‌ و تحصیل‌کرده کارشناسی علوم اقتصادی و بازرگانی از دانشگاه شهید باهنر کرمان است.

رزم حسینی از رفاقت با حاج قاسم تا دریافت نشان فتح از رهبر انقلاب

رزم‌حسینی طی سال‌های جنگ ایران و عراق در عملیات‌ امام مهدی (عج) در سال ۱۳۵۹ جبهه سوسنگرد و عملیات ثامن الائمه، بیت‌المقدس، فتح‌المبین، رمضان، بدر و خیبر حضور داشته‌است. وی از بنیان‌گذاران مهندسی مخابرات عملیات جنگ در جبهه‌های جنوب و از هم‌رزمان سرداران شهید احمد کاظمی، حسین خرازی، احمد متوسلیان و هم‌رزم و دوست شهید حسن باقری بوده‌ است.

او همچنین قائم‌مقام فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله کرمان به فرماندهی شهید حاج قاسم سلیمانی و جانشین عملیات قرارگاه خاتم‌الانبیا در دوران جنگ بود و در عملیات خیبر جانباز شد. گزینه معرفی شده از سوی دولت برای تصدی کرسی وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین نشان فتح از سوی رهبر معظم انقلاب دریافت کرده و پس از جنگ نیز، اقدام به پایه‌گذاری بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس کرده است.

وزیر پیشنهادی صمت از سوی دولت به مجلس معرفی شد

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: حجت الاسلام حسن روحانی، علیرضا رزم حسینی را وزیر پیشنهادی وزارت صنعت، معدن و تجارت به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.

حسینعلی امیری با اعلام این خبر که رزم حسینی به عنوان وزیر پیشنهادی صمت از سوی دولت به مجلس معرفی شده است، گفت: آقای روحانی در نامه‌ای به مجلس، آقای علیرضا رزم حسینی را به عنوان وزیر پیشنهادی صمت به مجلس معرفی کرد. معرفی وزیر صمت قاعدتاً در جلسه علنی فردا مجلس شورای اسلامی باید اعلام وصول شود.

امیری بیان کرد: طبق آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، قاعدتاً یک هفته پس از اعلام وصول این موضوع، جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی باید برگزار شود.

جلسه رأی اعتماد به رزم‌حسینی چهارشنبه هفته آینده برگزار می‌شود

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس از برگزاری جلسه رأی اعتماد وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت در چهارشنبه هفته آینده خبر داد.

محمدحسین فرهنگی گفت: جلسه رأی اعتماد به علیرضا رزم‌حسینی وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت چهارشنبه هفته آینده ۹ مهر ۹۹ برگزار می‌شود.

وی افزود: در این جلسه، دولت اعم از رئیس جمهور و وزیر پیشنهادی جمعاً یک ساعت و نیم فرصت دارند تا از برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع کنند که یک ساعت آن قبل از صحبت‌های موافقان و مخالفان و نیم ساعت آن بعد از صحبت‌های نمایندگان موافق و مخالف خواهد بود.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: طبق روال در یک ساعت قبل از صحبت‌های موافقان و مخالفان وزیر رئیس جمهور یا معاون اول وی به دفاع از وزیر پیشنهادی می‌پردازند و در نیم‌ساعت پایانی وزیر پیشنهادی به ابهامات و سؤالات نمایندگان موافق و مخالف پاسخ می‌دهند.

فرهنگی خاطرنشان کرد: همانطور که گفتم نمایندگان در این جلسه در موافقت و مخالفت با وزیر پیشنهادی مطالب خود را مطرح می‌کنند و طبق برنامه دو نفر موافق و دو نفر مخالف به قید قرعه مطالب خود را در این باره مطرح می‌کنند که هر یک از موافقین و مخالفین پانزده دقیقه برای ارائه مطالب خود فرصت دارند و می‌توانند بخشی یا همه وقت خود را در اختیار نماینده دیگری هم قرار دهند.

وی افزود: پس از صحبت‌های موافقان و مخالفان و صحبت‌های وزیر پیشنهادی رأی‌گیری درباره وزیر انجام می‌شود.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار