بازار ارز سومین روز هفته را با روند با ثبات آغاز کرده است. این در حالی است که امروز بانک مرکزی نرخ ۴۷ ارز را اعلام کرد که بر اساس آن نرخ ۲۳ ارز مانند یورو و پوند نسبت به روز گذشته افزایش و قیمت ۹ واحد پولی دیگر کاهش یافت؛ نرخ دلار و ۱۴ ارز دیگر نیز ثابت ماند.
کد خبر: ۷۹۴۳۰۵
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۹ 04 November 2019
تابناک / بازار ارز سومین روز هفته را با روند با ثبات آغاز کرده است. این در حالی است که امروز بانک مرکزی نرخ ۴۷ ارز را اعلام کرد که بر اساس آن نرخ ۲۳ ارز مانند یورو و پوند نسبت به روز گذشته افزایش و قیمت ۹ واحد پولی دیگر کاهش یافت؛ نرخ دلار و ۱۴ ارز دیگر نیز ثابت ماند.
 تابناک اقنصادی؛ در معاملات امروز دوشنبه سیزدهم آبان ماه ۹۸، شاهد ثبات شاخص ارزی هستیم. این در حالی است که در دو روز گذشته، نرخ ارز به ویژه دلار با شیب ملایم، روند افزایشی را در پیش گرفته بود.

حال بر اساس جدیترین نرخ‌های بازار، هر اسکناس دلار آمریکا به نرخ ۱۱۲۰۰ تومان از مردم خریداری شده و به قیمت ۱۱۳۰۰ تومان در صرافی‌های مجاز و بانکی سطح کشور، به متقاضی دریافت ارز فروخته می‌شود.

همچنین هر اسکناس یورو به نرخ ۱۲۵۰۰ تومان از مردم خریداری شده و به نرخ ۱۲۶۰۰ تومان به متقاضی دریافت یورو فروخته می‌شود.

قیمت ۹ واحد پولی کاهش یافت

بر اساس اعلام بانک مرکزی هر دلار آمریکا برای امروز «دوشنبه سیزدهم آبان ماه ۹۸» بدون تغییر نسبت به روز گذشته ۴۲ هزار ریال قیمت خورد. همچنین در روز جاری هر پوند انگلیس با ۱۵ ریال افزایش نسبت به روز گذشته ۵۴ هزار و ۳۴۵ ریال و هر یورو نیز با ۲۰ ریال افزایش نسبت به روز گذشته ۴۶ هزار و ۹۱۶ ریال ارزش‌گذاری شد.

افزون بر این، هر فرانک سوئیس ۴۲ هزار و ۸۵۳ ریال، کرون سوئد ۴ هزار و ۳۹۴ ریال، کرون نروژ ۴ هزار و ۶۲۴ ریال، کرون دانمارک ۶ هزار و ۲۸۰ ریال، روپیه هند ۵۹۵ ریال، درهم امارات متحده عربی ۱۱ هزار و ۴۳۷ ریال، دینار کویت ۱۳۸ هزار و ۴۳۷ ریال، یکصد روپیه پاکستان ۲۷ هزار و ۱۰۱ ریال، یکصد ین ژاپن ۳۸ هزار و ۸۰۹ ریال، دلار هنگ کنگ ۵ هزار و ۳۶۰ ریال، ریال عمان ۱۰۹ هزار و ۲۳۴  ریال و دلار کانادا ۳۱ هزار و ۹۷۵ ریال قیمت خورد.

از سوی دیگر، نرخ دلار نیوزیلند ۲۷ هزار و ۱۲۴ ریال، راند آفریقای جنوبی ۲ هزار و ۸۳۱ ریال، لیر ترکیه ۷ هزار و ۳۶۹ ریال، روبل روسیه ۶۶۳ ریال، ریال قطر ۱۱ هزار و ۵۳۹ ریال، یکصد دینار عراق ۳ هزار و ۵۳۵ ریال، لیر سوریه ۸۲ ریال، دلار استرالیا ۲۹ هزار و ۷۵ ریال، ریال سعودی ۱۱ هزار و ۲۰۱ ریال، دینار بحرین ۱۱۱ هزار و ۷۰۳ ریال، دلار سنگاپور ۳۰ هزار و ۹۵۸ ریال، یکصد تاکای بنگلادش ۴۹ هزار و ۶۴۵ ریال، ده روپیه سریلانکا ۲ هزار و ۳۲۰ ریال، کیات میانمار ۲۸ ریال و یکصد روپیه نپال ۳۶ هزار و ۹۷۷ ریال تعیین شد.

همچنین، نرخ یکصد درام ارمنستان ۸ هزار و ۸۱۶ ریال، دینار لیبی ۲۹ هزار و ۹۸۵ ریال، یوان چین ۵ هزار و ۹۷۸ ریال، یکصد بات تایلند ۱۳۹ هزار و ۲۴۵ ریال، رینگیت مالزی ۱۰ هزار و ۱۱۲ ریال، یک هزار وون کره جنوبی ۳۶ هزار و ۱۹۸ ریال، دینار اردن ۵۹ هزار و ۲۳۹ ریال، یکصد تنگه قزاقستان ۱۰ هزار و ۷۸۸ ریال، لاری گرجستان ۱۴ هزار و ۱۹۰ ریال، یک هزار روپیه اندونزی ۲ هزار و ۹۹۷ ریال، افغانی افغانستان ۵۳۷ ریال، روبل جدید بلاروس ۲۰ هزار و ۵۰۹ ریال، منات آذربایجان ۲۴ هزار و ۶۰۴ ریال، یکصد پزوی فیلیپین ۸۳ هزار و ۲۲۵ ریال، سومونی تاجیکستان ۴ هزار و ۳۳۲ ریال، بولیوار جدید ونزوئلا ۴ هزار و ۲۰۶ ریال و منات جدید ترکمنستان ۱۲ هزار و یک ریال ارزش‌گذاری شد.

همتی: دلار از ۱۴۳۵۰ تومان در ۱۳ آبان ۹۷ به ۱۱۳۰۰ تومان در ۱۳ آبان ۹۸ رسید

همتی بانک مرکزی

عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی در یادداشتی در صفحه خود در فضای مجازی نوشت: امروز ۱۳ آبان ۹۸ و یکسال از شروع جنگ اقتصادی و تحریم بانکی و صادرات نفت ایران، از سوی آمریکا می‌گذرد؛ در حالیکه آن روز پیش بینی یکسال بعد مشکل و تا حدی نگران‌کننده بود.

وی افزود: آمریکا با تداوم یکسال فشار حداکثری به هدف  اصلی اش که از هم فروپاشی اقتصاد و در نهایت به زانو درآوردن ایران بود، نرسید؛ ضمن اینکه نرخ ارز که خود آمریکایی‌ها از آن به عنوان شاخص مهم تاثیر فشار یاد می‌کردند، از ۱۴۳۵۰ تومان در ۱۳ آبان ۹۷ به ۱۱۳۰۰ تومان در ۱۳ آبان ۹۸ رسیده که ۲۱ درصد افزایش قدرت پول ملی را نشان می‌دهد.

همتی گفت: تورم ناشی از تغییر نرخ ارز و اخلال در بخش خارجی اقتصاد، فشار زیادی به اقتصاد ایران، خصوصا اقشار با درآمد پایین و ثابت وارد آورد و  رفاه بخش مهمی از مردم از بابت تحریم آسیب دید که نیاز به ترمیم دارد.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: در نهایت ثبات نسبی به اقتصاد برگشت و شاخص‌های مهم اقتصادی نظیر تورم و رشد غیرنفتی به آرامی در مسیر بهبود قرار گرفت.

وی معتقد است که از این پس باید در اقتصاد بر رشد تشکیل سرمایه ثابت ناخالص داخلی و رونق تولید ملی، کاهش اتکاء بودجه دولت به نفت و ایمن سازی اقتصاد نسبت به نوسانات درآمد‌های نفتی در کنار سرعت دادن به روند اصلاح نظام بانکی کشور متمرکز شد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار