مسئول پویش (کمپین) حمایت از زوج‌های نابارور یزد گفت: این پویش با همکاری تیم مشاوران رشته‌های مامایی ، پرستاری ، روانشناسی و تغذیه در پژوهشکده تولید مثل مرکز استان فعالیت های اجتماعی و تبلیغاتی خود را آغاز کرد.
کد خبر: ۷۲۴۰۰۷
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۲ 10 March 2019

فهیمه دهقانی زاده  افزود:برای برگزاری پویش از توان و ظرفیت‌های مردم و نهادهای اجتماعی بهره گرفته‌ شده است.
وی هدف از این حرکت را افزایش آگاهی زوج‌ها در مورد باروری موفق، شناخت مشکل جنسی، بیماری‌های انتقالی از راه جنسی ، ناباروری و نیز سقط جنین ذکر کرد.
وی ارتقا سلامت جامعه را از دیگر اهداف دانست و اظهار داشت: راه‌اندازی کانون مشاوره در محل پژوهشکده تولیدمثل، تدوین برنامه جامع سلامت باروری خانواده‌ها ، پیشگیری و کاهش آسیب‌های ناشی از ناباروری ، آموزش واژه‌های باروری و ناباروری و تبیین آن برای زوجین از دیگر اهداف است.
مسئول پویش حمایت از زوج‌های نابارور یزد، آموزش زوج‌هایی که خواهان فرزند آوری در آینده هستند از دیگر برنامه‌ها ذکر کرد و افزود: همچنین کتاب و جزوه‌های آموزشی درزمینهٔ های یادشده تهیه و در اختیار زوجین قرار می‌گیرد.
دهقانی زاده ادامه داد: در نظر است همزمان با برگزاری هشتمین کنگره بین‌المللی و جشنواره طب تولیدمثل که 30 فروردین و اول اردیبهشت‌ماه 1398 در یزد برگزار می‌شود، پویش در حاشیه همایش نیز فعال باشد.
وی خاطرنشان کرد: زوج‌های نابارور از 20 فروردین تا 20 خرداد که در زمینهٔ فرزند آوری مشکل مالی دارند می‌توانند روزهای یکشنبه و سه‌شنبه در تاریخ های یادشده به واحد پذیرش پژوهشکده تولید مثل مراجعه تا تخفیف ویژه در زمینهٔ هزینه درمان دریافت کنند.
دهقانی زاده خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند برای شرکت در پویش در سایت پژوهشکده تولیدمثل به آدرس www.yazd-RSI.ir ثبت‌نام کنند.
دهقانی زاده افزود: متقاضیان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های 03538247085، 03538248119، 03538248122 داخلی 210 و 212 واحد مشاوره پژوهشکده تولیدمثل تماس حاصل کنند.
نخستین مرکز ناباروری کشور در سال 68 در یزد راه‌اندازی شد که تاکنون در این مرکز 12 هزار نوزاد به روش آی. وی. اف (یکی از روش های درمانی پیشرفته کمک باروری) متولد شدند.
رئیس پژوهشکده و مرکز درمان ناباروری یزد پیش از این با اشاره به اینکه این مرکز ،قطب اصلی درمان ناباوری و تولیدمثل کشور است افزود: در سال 79 این مرکز از سوی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به‌عنوان قطب علمی کشور در زمینهٔ ناباروری و تولیدمثل و همچنین در سال 1380 به‌عنوان مرکز تحقیقاتی نمونه در جشنواره پژوهشی رازی معرفی شد.
همچنین معاون درمان وزارت بهداشت اول دی‌ماه 1397 گفته بود: ‏بر پایه آمار دفتر جمعیت، خانواده و مدارس حدود سه میلیون زوج ایرانی، سابقه ناباروری اولیه و ثانویه دارند و سالانه حدود 88 ‏هزار زوج نابارور به این تعداد اضافه می‌شوند.‏
قاسم جان بابایی گفته بود: سالانه 35 درصد از زوج‌های ‏نابارور به روش‌های کمک باروری (‏ART‏) نیاز پیدا می‌کنند و 75 درصد از کل روش‌های کمک باروری به زوج‌هایی با ناباروری ‏اولیه ارائه می‌شود.‏
وی اضافه کرد: بر اساس برآوردهای تقریبی، شیوع ناباروری در کشور 15 درصد است، 18 درصد از سیکل‌های کمک باروری توسط بخش دولتی و 82 درصد توسط بخش خصوصی ارائه می‌شود. ‏تعداد کل سیکل‌های ارائه‌شده برای درمان ناباروری اولیه و ثانویه در سال، 33 هزار سیکل در بخش دولتی است.‏
‏معاون درمان وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر 40 مرکز درمان ناباروری جدید و قدیمی با ‏تجهیزات جدید تخصصی و فوق تخصصی تکمیل و تجهیز شد، یعنی بیش از 90 درصد مراکز درمان ناباروری و اهدای جنین ‏در حال ساخت و بهسازی است.

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار